Läppförstoring!

Jag började dagen med en super frukost!
Sedan åkte jag & älskling till stallet och tog en tur med Kiro.
Var sedan hem och fixade mig så åkte vi in till stan sen där jag köpte jeans, topp, "genomskinlig" skjorta med mönster på ryggen, två stycken bandanas. Skit nöjd!
Sedan hade jag bokad tid för läppförstoring 17.00. Fick det i julklapp av hjärtat. Fyllde bara i en halv spruta så syns inte jätte mycket men gav en lite skillnad vilket var bra då jag har liten överläpp :)
När vi kom hem åkte vi och sola å handla så nu är det sängläge som gäller!
(På andra bilden har jag inte gjort dom än)
 

i morgon ska jag...

Till stan med jocke och fixa ny tunnel till töjningen (min gick sönder i malta) och så ska jag göra en till sak som jag bokat tid för men det får ni väl se i morgon eller något ;)
Ska försöka sova tidigt idag har vänt på dygnet lite.
 

fredags

I fredags började kvällen med yatzy och grogg, fortsätte i stan på ankan sedan "efterfest" i stan och även i bil. Vart inte en jätte lyckad utgång med den var trevlig!
 

selma spa

I torsdags åkte vi spontant till selma spa. Var helt underbart och vi fick ett jätte fint hotellrum. I priset ingick fri tillgång till pol, utebad, bubbelpol, bastu, ångbastu, en natt på hotellet och frukost och även på fredagen fick vi bada. Var verkligen värt priset och var huur mysigt som helst!
 

2013-204

Vår nyår började i stallet sedan tog jag och emma frukost på cafét. Tog även en sväng förbi solariumet, sen var de hem och fixa sig så åkte jag älskling och emma till väse där det bjöds på god trerätters sedan trevligt sällskap och badtunna. Nyårskyssen fick jag av den bästa♡
Ellinor och Rasmus gick iväg & förlovade sig :') sött!
 
 

Jul 2013

Har haft en jätte bra jul med världens bästa familj & pojkvän + en massa jobb.
Dagen innan jul var vi på uppesittarkväll hos Jockes bror med familj, på julafton vaknade vi upp i väse och åt frukost med familjen barse.
Sedan fortsatte julfirandet med massa folk och familjer i väse , älskling kom tillbaka på kvällen efter hans firande i stan.
Dagen efter jul vart det firande hos morfar och den sidan sedan jobb på kvällen medans jocke å hampus drog ut.
 

RSS 2.0