jag lever!

Sorry mitt internet har varit slut, men är på lektion på mariebergsskogen så är uppkopplad på det.
Ja sen sist har det väl hänt en del kan jag tro, men orkar inte skriva nu.
Idag blir det rida kiro vilket jag ska göra hela veckan så ska han besiktas på fredag. 
Åker nog och köper balbiljetten till ccc idag oxå.
Lite bilder från vad jag har gjort! 
 

Måndag

Idag började jag min morgon med en promenad på 1 timme innan frukost så tog jag en proteinshake innan jag hoppade in i duschen. Sedan gjorde jag havregrynsgröt, sedan vart de dags att åka till mariebergsskogen för lektion.
När vi slutar åker jag med tillbaka till lillerud för att gymma innan jag åker hem.
 

Storstädat

Storstädade hela huset igår, gjorde om lite, tvättade, tvättade bilen, bäddade rent. 
Så himla skönt när det väl var gjort!
Lite av resultatet
 

fredag lördag

Inte bloggat på ett tag men har redan lyckats tagit slut på mitt mobila internet..
 
I fredags var jag chaffis men klagar verkligen inte då jag fick köra amerikanare. Så åkte vi iväg till suck, var fest för två som fyllt år. 
 
Sov länge på lördagen så åkte bi sedan iväg på dressyrtävling, det var avatars första tävling lätt:b och han tog hem en andra placering!
På kvällen vart det jobb för min del till 03.00 då hämtade jocke mig, dock hann vi åka 10m innan vi fick punka... 
 

mysig!

Igår när jag kom hem från stallet var det nersläckt i hela huset och varenda levande ljus vi har var tända, hur mysigt var inte det! Älskade pojkvän ♥
 
I morse innan skolan vart det intervallträning, riktigt jobbig må jag säga! Sedan överaskade jag Amanda med en kladdkaka jag gjorde i morse innan frukost eftersom att hon fyllde år igår.
 
Nu ska jag hem & laga mat med jocke sedan ska jag till stallet och göra iordning där något mer intressant händer inte idag.
 

Denna onsdag började tidigt!

Jocke släppte av mig på skolan vid halv åtta i morse så åkte han vidare till jobbet. Själv så började jag inte förens tio i tio så jag hade med träningsklädetna och tog en pw i 40min sedan gick jag till gymmet en stund.
Gick bara i skolan till halv tolv för skulle in till tandläkaren i stan, så nu har jag precis kommit hem, jobbgt att åka buss när man måste vänta och passa massa tider. Nu ska laga mat för är vrålhungrig! 
Bild från morgon pw & en 
 

Nöjd kund hos fitnessguru!

Första skoldagen efter en vecka, det var väl inget speciellt bara massa arbeten... Gick till gymmet efter skolan & det gick iallafall bra! Skönt om jag kommer igång igen nu efter lovet. 
Fick meddelande om att mina grejer från fitnessguru hade kommit så hämtade ut det förut, sjukt att beställningen kunde komma så fort, beställde i söndags!
Proteinpulver (jordgubb vit choklad) 
Shaker (som jag valt färger på själv)
Fat burner 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Studiedag

Det var riktigt skönt att få vara ledig idag!
Fick sova länge och så bjöd pappa ut mig på lunch och jag valde Thai resturang. 
 
Nu ska jag väl börja städa här hemma, det är ett måste... 
Blir så himla irriterad på en sak också! Ni vet när man handlar något/tankar osv så drar dom inte pengarna direkt utan flera dagar efter. Det stör mig så otroligt mycket! Då måste man hålla koll på Alla köp man gör. 
 
Juste jobbade i helgen, i fredags stod jag i entrén och lördags så plockade jag. Men det gick bra och skönt att få jobba igen men denna gång med annan chef och andra arbetsuppgifter.
 
 
 
 
 

RSS 2.0