Helgen bestod bland annat av cross & biljard

 

Redo att dänga vännerna i biljard!

 

Jag tänker rätt men gör fel

Tränade i morse innan jobb med emmy, sedan vart det personalmöte & jullunch på golfresturangen som keyline bjöd på! 👌 När jag väl var hemma närmare tre var jag så trött så blev inte gymmet en gång till. Drar mig nu för att åka och jobba...
Sitter & tänker på varför det ska vara så ortoligt svårt att låta bli alla godsaker i vardagen. Och saker jag blir så arg över, men jag får skylla mig själv antar jag.
 
 

Träning & dåliga bilder

 

Måste ta tag i livet igen!

Dax att börja ta tag i livet igen nu. Gå vidare och förstå vad som är bäst för mig. Börja med träningen igen, det får mig att må bra & håller mig sysselsatt, sattsa på att starta en tävling med mammas häst Avatar. Se till att en sak jag velat i många år blir av. Får ta en dag i taget.
 
Just nu har jag precis ätit klart frukosten så tänkte åka iväg till gymmet, inte varit där sedan jag blev sjuk. 
I eftermiddag åker jag till Molkom och rider med mamma👌
 

Dinner45

Jocke frågade om han fick bjuda med mig på Dinner45 i onsdags tror jag det var, och det följde jag med på efter ett bra ridpass med mamma. Och bilen fick jag tankad av han också! Maten var jätte god & fick en överraskning. En tidig julklapp( vi skulle inte ge varandra julklappar egentligen inte ens innan vi gjorde slut) men var jätte snällt & fick den som tack för all hjälp dessa tre åren ihop. Ett rejält presentkort på smycka, kom några tårar där. Men glädjetårar blandat med lite ångest. Han visste att han inte behövt gjort det för vi är ju inte ett par, men vi har ju ändå tillbringat några år av våra liv ihop!
Nya jackan 
 

RSS 2.0