Fakta om sex i brist på annat

Hallå har inget direkt kul å berätta men var nere & solade, pratade med Emma, var förbi Ida en stund sedan hem till Felicia.

Här har ni iallafall något att läsa:
10 oväntade fakta om Sex som jag hittat


1:
Män gör kontrollerade partnerval.

De flesta män gifter sig inte med de kvinnor som de är störtförälskade i, enligt sexforskaren Shere Hite. Anledningen är att de föredrar att ha full kontroll på känslorna och är därför mycket rationella när de väljer livskamrat.

2: Vid stängningsdags är alla sexiga
Forskning visar att singlar uppfattar personer av motsatt kön som mer sexiga och attraktiva ju närmare stängningsdags det är. Och det har inget att göra med promillehalten.

3: Gener styr kärleken.
Arvsmassan kan påverka vem du väljer som partner. Många av våra personlighetsdrag, och också de vi önskar att vår potentiella partner ska ha, påverkas av våra gener.

4: Lukten av vin är upphetsande
Bägge könen kan bli upphetsade av lukten av vin. Detta därför att aromen i vin är väldigt lik feromoner, den kemiska signalsubstans som tros påverka människans sexualitet.

5: De som bor för nära varandra blir inte förälskade.
Män och kvinnor som bott tillsammans mellan de var 3-6 år mister vanligtvis förmågan att bli förälskade i varandra. Detta visar studier som utförts på israeliska kollektiv, så kallade kibbutzer. Förklaringen tros vara att barnen utvecklar ett bror-systerförhållande till varandra.

6: Kvinnor onanerar inte som män tror att de gör
Många män tror att kvinnor försöker efterlikna ett samlag när de onanerar. Studier visar dock att endast två procent använder någon form av penetration vid onani.

7: Det är oftast kvinnan som vill skiljas
Vid äktenskapsproblem är det oftast kvinnan som ringer till familjeterapeuten. I 75 procent av fallen är det också hon som tarut skilsmässa.

8: Män tänder på pizzalukt
Forskare har funnit att män blir upphetsade av lukten av pizza, rostbiff och apelsin. 

9: Kvinnor tänder på gurklukt
När det gäller kvinnor verkar doften av gurka, lavendel, lakrits och babypuder upphetsande.

10: Sexköpare är deprimerade
En undersökning från 2004 visar att personer som betalar för sexuella tjänstere ofta är mer olyckliga än andra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0