Hjärtat 23år igår!

Igår fyllde hjärtat 23år, jag jobbade som vanligt & var på personalmöte.Men han sover ju så länge så hann köpa med smsmörgåstårta som frukost till han. Sedan fick han även en sån hörsnäcka så han slipper hålla i telefonen & prata när han kör lastbil. 
 
Vi gjorde inget speciellt under dagen, vi var till hans bror för att hälsa på hans brors dotter & käkade ute innan vi åkte till kil igen. Han ska firas på lördag av våra familjer 😃
 

Riktigt bra helg!

I fredags vart det utgång, vi förade hos johanna så drog vi sedan ut i John hennes killes impala. Var en helt okej utgång, kom hem vid 5 då låg jocke redan & sov. 
Igår åkte jag & hjärtat ut till mamma & Niklas i väs,  hampus var också där. Var bjudna på massa mat som vitlöksgratinerad hummer, revbensspjäll, ostbricka, olika kex & baguetter/vitlöksbröd och massa annat gott!
Vi spelade även kortspel & fixade riktigt goda drinkar. 
 
Idag sov vi ut ordentligt & fick frukosten serverad som alltid i väse. Sen begav vi oss ut med ett gäng på isen & grillade korv, åkte snöskoter och umgicks.
En riktigt bra helg helt enkelt! 
 
 

 

livet är himla bra!

Jag stortrivs med vardagen nu och vad som komma skall. Jag bor i hus med mitt hjärta, jobbar alla dagar i veckan och trivs jätte bra. Jag ska skaffa gymkort så fort jag blir frisk 👍
Fick 2års present av älskling här om dagen, den kom lite sent för han hade beställt efter den. Jag fick ett Calvin klein halsband & silver örhängen , så underbar han är! Blir bara mer kär ju mer tiden går 😍
 
Jocke fyller 23år på måndag, tredje året nu som jag är med & firar han. Tiden går så otroligt fort! 
 
Här hälsar vi på svärmor, hon har skaffat en till hund, såå söt är han!
Lite bilder på allt den senaste tiden
 

jul & nyår

Min jul har varit jätte bra, vi har firat den i väse på min sida och i stan på älsklings sida. Var även förbi mormor på sjukhuset men är bra med henne nu! 
Juldagen blev allt annat än lugn som vanligt haha men det var roligt! 
Nyår firade vi i väse med trerätters,raketer,champagne och badtunna. Alltid lika trevligt! Det var tredje nyår ihop med hjärtat faktiskt. 
Jag och jocke har legat hemma hela helgen då vi har blivit sjuka, men går ingen nöd på oss. Mamma och Niklas har varit här hela helgen också så vi har bjudit på ost,kex,räkor,aioli och mat såklart!
 

RSS 2.0