🌸

Har några ord jag skulle vilja skriva men låter bli och väljer bilder istället 😊
Varsågod för all hjälp🌸
 

Möte och träning

Jobb och ett personalmöte där jag Emmy, Sabina & Anna-Karin fick blommor och choklad som tack för vi ställt upp och kämpat hårt. Kändes riktigt roligt!
Nu ska jag käka upp så ska jag tagga ett benpass på gymmet! Orkar jag så tar jag en PW,springtur eller intervaller efter.
 

Tisdag

Igår jobbade jag innan jag drog iväg på ett Core-pass, efter passet körde jag intervaller. Sedan körde jag in Robin så han fick köpa PWO i stan. Fick sedan hjälp med att tvätta bilen innan vi drog till gymmet och körde ett rygg/biceps-pass. 
 

Helgen👌

Helgen som var kan jag nog kalla perfekt! Fredagen började med spinning med Tilde. Sen tog jag och Emma en promenad innan vi drog till Bergvik och kikade lite på smycken bland annat, innan vi åkte vidare till väse. Det var Jag, Emma, Mamma, Niklas, Peter & Bettan! Det bjöds på färska räkor & vitt vin till det. Sedan badade vi jacuzzi innan det blev Grillat & Yatzy!
 
Lördagen bestod av massa olika träningspass från 13.00-17.00 med Sofia & massa annat folk. Efter det var jag rätt slut men det blev mat & fixa sig för kvällen. Jag & Tilde åkte till Amanda på Herrhagen och förfestade innan vi drog till Tempel på Markoolio. Alltså vilken galen och rolig kväll! Söndagen tog jag det bara lugnt här hemma. Perfekt helg helt enkelt! 
 

Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Haha ja ska man följa det ordspråket så antar jag att vissa vill bli behandlade som skit. Jag skulle kunna behandla vissa som dom behandlar mig, men nej jag har inte mage till att gör det. Sedan beror det på vem det är men oftast är jag för snäll för mitt eget bästa tror jag. Haha 
 

Lite smått från lördagen

 
I lördags firade vi Amanda, jätte trevligt med mat, tårta och gott att dricka.
I fredags kom Amanda hit en sväng så hälsade vi på pappa en sväng sedan körde hon mig till en fest. Sedan vidare till en fest där jag antagligen inte ska vistas igen haha menmen full och dum. Men slutet av kvällen var väl rätt värd på sätt och vis! Kaos kaos 😂

Tisdag

Invigde nya träningsbyxorna, älskade dom också. Satt bra & var snygga👌
Sedan fixade jag till middag till mig mamma & niklas. Dom kom hem från lund och skulle hämta bilen dom ställt hos mig. Blev Fläskyttefilé,rotfrukter i ugn & grönpepparsås. 
 
 
 

RSS 2.0