Emilia är nyfiken, men inga ditaljer här ;)

Glömde skriva om helgen.. Haha vet att min fina vän Emilia vill veta vad som händer här hemma i Sverige! 
Fredagen var lugn mamma & Niklas sov här för de grejade med huset. Så blev en myskväll. 
i lördags förade vi här, jag elise emma tom jocke sunkan sjögga och våra chaffisar satt med. Jag fick låna jockes bil så vi drog ut i den så drog de andra ut i sunkans. 
Sedan åkte vi på en fest så körde vi sedan hannie & steffy till stan. Och där hämtade vi upp hampus och några som vi körde hem. 
Blev dock inga bilder från kvällen. Men som vanligt så drar vi ihop gänget och äter bakismat på sultan dagen efter 👌 
 
 

ombesiktning

Jobbade och åkte in och besikta bilen sen, vilket slutade med tre tvåor. Men inget som inte går att lösa. Niklas och Älskling grejade med bilen igår så att det såg fint ut vid avgasröret iaf. 
Annars har jag inte gjort så mycket idag tyvärr då jag blir så seg när jag inte gör något. Och desto mindre träning desto mer onyttigt blir det tyvärr.. Men i morgon blir det gymmet efter jobbet sedan ska vi fira svärmor på em/kvällen.
 
Snälla som hjälper mig
 
Frukost = kvarg med bär 
 
 
 

Redan slutet på veckan

Den här veckan har gått upp och ner men den har iallafall gått fort! Förutom jobb varje dag så gymmade jag i måndags efter mitt vanliga träningsschema. Tisdag så körde jag
20min crosstrainer, 10x5 benböj med stång, plankan med TRX, en till magövning, 30min PW på löpbandet & stretching i slutet. 
 
När jag kom hem då så gjorde jag massa hushållssysslor och bar in ved. gjorde också lax med sås in i ugnen, pressad potatis & sallad. Det blev otroligt gott!
 

Matlåda gjord!

 
Matlåda gjord, blev bra när det var klart faktiskt!
Ska strax åka iväg & jobba en sväng och sedan hem & Förbereda smoothie & lite sånt inför i morgon. 
 

Ändrade planer kan förstöra så mycket!..

 
Min torsdag & fredag är förstörd! De ringde nu och vill att jag ska jobba till tidigast halv fyra i morgon. Och jag som egentligen jobbar till 12.. Hade planerat att efter varit på gymmet vara hemma vid halv tre senast typ. Men nu är jag inte hemma förens tidigast 6. Och jobbet vi ska göra i morgon är det jätte stressigt med, 6 lägenheter ska bli klara. Jag som såg fram emot imorgon. KUL!..
 
 

Idag var en bra dag på gymmet

 
Träningen idag gick hur bra som helst! Ångrar dock att jag inte körde på ännu mer när jag ändå var på topp och hade massa energi. Men jag känner nu att det var nog tur för träningsvärken har redan kommit.. 
Crosstrainer 10min
Benböj 10x4 
Benpress 10x5
Pull ups 10x4
Chins 10x4 
 kabelrodd 10x4
Magmaskin 10x4
"rörlig planka med trx" 6x3 (dör av den haha)
15min med pw & jogging på löpbandet 
 
I morgon tror jag att jag tar vilodag så jag orkar på fredag👌
 

Virrig tjej haha

Tror jag har lite mycket att tänka på faktiskt.
La ett ägg i arbetsjackan för skulle bära ut en kartong. Glömmer ägget och när jag stoppar ner handen så är det trasigt och kletigt i hela fickan..
 
Glömde i måndags mitt shampoo, balsam & tvål på gymmet..
 
Igår när jag var till gymmet och pratade med instruktören så kom en tjej inspringnas och ropar mitt namn (visste som tur är vem hon va) ja då hade mitt kort suttit kvar i biljettautomaten. Tur att jag fick tillbaka det! 
 
Haha helt virrig har jag varit, får stressa och tänka mindre. 
 
 
 
 
 
 

Vardag

Min vardag består nu av jobb, mat och träning.
I måndags körde jag jag:
Crosstrainer 10min som uppvärmning
Benböj med stång 10x3 
Benpress 10x4 70kg
Pull ups 10x3 (med hjälp, inte hela min vikt)
Chins 11x3 (med hjälp)
Magmaskinen 10x4 25kg
Sittande kabelrodd 10x3 30kg
Brygga med TRX 10x3
 
Avslutade med stretching & skulle simmat med hann inte med det så igår körde jag 30min på crosstrainern stretchade sedan simmade jag några längder.
Ska in idag och köra samma pass som i måndags men med simning efter för att mjukgöra lite.
 
Måndagens mat: Chilimarinerad lax med en spenat/dillsås som blev super god! 
 
Gårdagens mat: Älgfärsbiffar med kantarellsås & wookgrönsaker. Och åt semla till efterrätt var ju fettisdagen!
 
 
 

Fredag,Lördag,Söndag

I fredags hade jag planerat lugn myskväll men de skulle ha med mig ut för att fira Jocke i efterskott.
På lördag (alla ❤ dag) hade vi bokat bord på Frost. Var jätte mysigt & hjärtat bjöd mig vilket jag inte alls hade räknat med. Vi sov sedan i väse för att på natten hämta dom på en fest och på söndagen fira mamma i efterskott.
 
 
 
Förrätt: chilimarinerade räkor & älskling tog vitlöksbröd
 
Varmrätt: Svärdfisk & Jocke tog pasta 
 
 
 

Mat,mat,mat

Efter jobbet igår tog jag med matlådan & satte mig hos svärmor tills jag skulle till Actic. 
Det gick jätte bra där men har dock fått träningsvärk på typ ingenting haha. Jag ska dit två gånger till som är provomgångar sedan köper jag mig ett gymkort. 
 
jobbade 05-10 idag så pappa bjöd mig på lunch idag också. Det blev thaibuffé 👌 Snäll han! Ikväll åker jag även dit och solar solarium en sväng efter jag jobbat. 
Så fint ute igår
Kvällsmat i min ensamhet igår 👍
Dagens lunch med pappsen! 

Måndag

Jobbat 05.00-09.00 och ska jobba fyra timmar till i eftermiddag. Ska ringa massa samtal, sola, handla och skriva ett prov. Så ser väl min måndag ut. I morgon efter jobbet ska en pt visa mig hur gymmet fungerar på Actic & skriva ett träningsschema till mig 👌
 

Helgen flög förbi som vanligt

Fredagen var bästa på länge faktiskt. Jag jobbade först en sväng sedan bjöd pappsen på lunch, Thaibuffé! Var sedan iväg på möte så åkte jag och jocke till stan, fick med mig 2 byxor & en klänning. Sedan vart det myskväll med hjärtat & Emma! Var riktigt skönt att ta en lång sovmorgon på lördag med sen frukost. 
Lördagskvällen tillbringade jag med Tom, vi åkte förbi out of order en sväng på natten men var inget långvarigt. 
Gårdagen bestod av bakismys i soffan med Emma. Och en sväng till BK med henne & Nickie.
 
 
 
 

Bästa killkompisen på besök👌

Tom kom förbi på kaffe igår & hade köpt med sig munkar & jocke köpte med semlor hem till mig och tom så vi hade att äta haha. Så pratade vi i timmar & åkte in till bergvik en sväng, shoppade lite och käkade på subway. 
 
 
 

Bilder till förra inlägget

 
 
 

helgen

Fredagen började med jobb, lunch på thairesturangen med Amanda & solade solarium, hem för ett carmt bad och sedan förfest hemma sedan drog vi med några i hans impala. Åkte även med några andra & var hemma runt fem halv sex.. Vilket resulterade att jag var trött på Jockes 23års firande. 
Vi käkade tacos & gjorde goda drinkar, vilket sedan slutade med förfest & fest nere på killingen! Blev lite slagsmål dock för var en kille som var för på. Vakten skickade ut honom två gånger & utanför blev det sedan bråk. Men var en riktigt rolig kväll! 
 
(krånglar såklart med bilderna)

RSS 2.0