ärlig

Ska jag vara ärligså är det lite skrämmande å skriva massa saker om sig själv på bloggen, för jag har ju inte en aning om vilka som läser den, så man vet ju inte vad man kan säga och vad man inte bör prata om. Har man vart ute å söpe skallen av sig så vet ja inte om ja skulle skriva det, eller prata illa om någon och nämna namn. Ni förstår mig kanske?


Jag kör på ärlighet..vara mig själv..stå för vad Jag tycker..
Jag tror något måste hända eller få en att förstå att man kommer längst på att vara sig själv först innan man är det. Vem har inte som liten hållt med om något för att inte sticka ut. jag är inte sån längre iallafall.



inge sögen..

Inte alls vart sugen på å skriva, vad ska man skriva för vettigt likssom?!
Aja jobbade igår sen blev jag meddragen på fest så är jämt liiite trött nu då.
Idag har vi vart i stan & så fick jag välja mina presenter själv, och ska bli firad av släkten i morgon. 
Satt & pratade med en tjej på festen igår (nämner inge namn) som tyckte om mig, asså som vän. för att hon tyckte att jag var mig själv,skiter i vad andra tycker och så tyckte hon att jag hade perfekt kropp.. så om någon tjej vart elak så är den bara svartsjuk sa hon. Men visst blir man glad när man får höra sånt här!?
Jag blev glad över att hon tyckte om att jag var mig själv & ska fortsätta med de! :D


Träna träna träna

Min dag lite snabbt:
Svenska Nationella - var fett svårt
Rast i 3 timmar - sprang 4km med Maja
Djurens biologi - plugga till provet
Hopptränade med hästen i över en timme.
Sprang å nu menar ja SPRANG å bytte om & drog å gymmade med Vickan i 40min.
Sedan blev det havregrynsgröt med äpple & kanel på!

Ganska roligt att här på Lillerud ser folk mig som värsta hurt bullen med bra kondition som äter rätt..
De i kil ser mig ungefär som den som är ute å härjar, ligger å fetar mig hela dagarna..

Jag skulle nog se mig som något mitt i mellan jag, för äter cholkad jämt ÄLSKAR DE!
Men äter inte vitt bröd, marmoulad osv.. För att kunna unna mig med Choklad. Och även för man orkar dagen bättre med grovt osv..
Okej förlåt ska inte babbla på om massa tråk!
Kan nämna att jag fyller år i morgon det är roligt :D


Flodhäst ? ;)

Har inte så mycket å berätta tror ja,  eller jag och vickan pratade lite förut haha typ så här såg de ut:
Jag: Törligt om man inte får in "den" 
Vickan: Men då ä man väl inte tillräckligt kåt då
Jag: Ahmen tror du att en som ska få barn å det gör ont inte är tillräckligt gravid då eller?
Båda bryter ut i skratt haha!

Sedan till hösten har jag tänkt skaffa mig 2 råttor så jag inte blir helt själv i rummet på lillerud, eller så ska jag skaffa mig en sådan här: Har aldrig sett ent dånt här djur förut men det är iallafall en skinny marsvin :D

Såå söt, ser ut som en flodhäst ;)

Kiro & Jag i Sunne

HÄR ÄR EN VIDEO PÅ MIG & KIRO NÄR VI TÄVLAR I SUNNE.

http://www.youtube.com/watch?v=Wy1S168WzTY&feature=youtu.be

Tävlingen gick inte som jag hoppats på

Nu är jag på lillerud igen efter en lång dag, gick upp halv 8 å var tillbaka på lillerud vid halv 7. 
Tävlingen gick inte alls som jag ville men kommer fler chanser & bara å träna mer :D kan ju inte alltid gå bra right?!
Menmen "shit happens". Och visst är det roligt när folk visar att de bryr sig om en? det tycker väl alla kan jag tro. Och det gör min släkt & familj, de åkte upp till filipstad för att kolla när jag tävlade, & andra ringde å frågade hur det gick sånt uppskattar jag bara att jag är dålig på att visa det :) 



Blond

Det var så här jag hade tänkt att det skulle bli när jag gjorde det blont men blev inte riktigt som jag hade tänkt.
Men så här såg det iallafall ut görra gången. 

Nevös tjej

Idag ska jag iväg till stallet å förbereda för tävlingen i morgon, & kan säga att jag är typ så ( HÄÄÄÄR ) nervös. 
Ikväll skulle vi kanske iväg till väse & bada bad tunna, mysigt :D
Slänger även upp en bild på mig & min andra hälft<3 


FÖR I HELVETE !

Om jag kunde å fattade hur man gjorde skulle jag lägga upp en feet video & beskriva hur jävla arg jag blir på vissa människor som är så in i helvete omogna & elaka.
Jag var inne på fb & ser en kille som lagt upp en bild , använer den som (Omslagsbild) Och på denna bild ler tjejen jätte stort.. Men det värsta är att hon blivit retad för sina tänder i hela högstadiet & killen som lägger upp den vet det och det är därför han gör det!
Fy fan säger jag bara, så jävla omoget tycker jag. han är desutom 17år.. killarna födda 95 i kil är så otroligt omogna och accepterar heller inte att folk har olika stil, och är olika. Okej inte ALLA 95or men MÅNGA .. 

Ger er denna bilden !!!!


<3

Har nyss tagit första livmoderhalscanser sprutan som vi alla fick gratis i skolan. Ska jag erkänna så kändes det faktiskt lite. Nu ska jag strax iväg på middagen så ska jag skynda mig ner till stallet så kommer mamma så ska vi hoppa men Bästa KÄRLEKEN Kiro! För blev ingen träning igår för tränaren var sjuk & jag måste hoppa innan söndag för då tävlar jag i Filipstad Lätt:B & Lätt:b+5 = 1m & 1,10m. Ikväll åker jag med till väse & äter räkor å så med familjen<3 

Gårdagen spenderades i stan med mina 2 fina vänner Maja & Lovisa. Åt typ världens godaste nougat tårta & varm oboý till det.. Värt å köpa Oboýen när jag knappt orkade halva.. Men mysigt var de! I stan kollade de på kuddar & prynads saker, man bara hallåååå?! jag kollar hellre kläder om man säger så.. hittade en bikini & en klänning som jag SKAAAA HAA!


Värt att jag har sprungit 1,4 mil på 5 dagar & sedan äter det här.. och nu håller på att bli förkyld så jag inte kan springa mer.. Fuck!!

Tackar faktiskt DIG!

Då var första skoldagen gjord, Och den var faktiskt rolig. Nu ska jag strax ta å springa en tur! Så kommer mamma hit med Kiro vid kvart i sju så ska jag ut & gå med Maja å Lovisa efter kvällsmaten. 
Lovisa,Maja & vårat projekt arbete!

HaHa blir bara mer taggad av att träna när jag ser dej, Tack till motivationen säger jag bara!!!!
Jag tycker inte om dej med du hjälper mig med något iallafall :D 


Hämnden är ljuv!

Ja igår när jag bastade så kom mina bröder in med varsin flaska fylld med iskallt vatten & hällde över mig. Kan ju säga att hämnden är ljuv!!! 

Skolan började iaf bra, vi har endast en timmes matte en gång i veckan, och nu ska vi räkna ut hur mycket en stundent kostan ungefär, Helt okej matte!
Sedan började vi projekt arbete där jag & 3 kompisar ska bygga dressyr staket. ( Inget vi valde själva ) Men det ska bli roligt för det är ungefär det vi ska jobba med några veckor fram över, & även vara i stallet.
Eller vi har en enda engelska & svenska lektion i veckan med. Låter helt okej va ? :D
Här har vi dom skyldiga!


5km

Nyss tvingat med Hampus ut å sprungit 5km, Även Oskar var med men han tog andra hållet så skulle vi se vem som kom fram först ;) Snart ska jag väl hoppa in i bastun en stund, sköönt! 
Föresten så kom jag & Hampus fram först.


John Tucker Must Die!

Åeeh Nu börjar en bra film på tv4 om ni vill veta, gör min kväll ännu bättre! Men hade inte gjort något om man hade en kille å kolla på filmen med oxå. Men jag får väl roa mig själv då.. Haha nej ja skoja!
Nu ska jag se John Tucker Must Die. Den handlar om en kille som skaffar 3 olika tjejer i "olika gäng" för er som inte sett den. Ha en bra Lördag kväll alla & sup inte skallen av er för det skulle jag gjort.. Haha nej driver! Ha det så bra :D 


Är inte så här arg om ni tror det , är sällan arg nu för tiden faktiskt :D

Pinsamt

Tävlade ju idag & det gick verkligen jätte bra, kom till omhoppning och så.. men tills jag åkte av, heh ja pinsamt dock men jag är GANSKA så van att skämma ut mig om man säger så. La mig i solen och somnade där i en timme när jag kom hem, mitt ansikte ser ut som mitt hår, och mina ben fick en fin färg Äntligen!
Just nu sitter jag å har ätit kladdkaka med grädde och har levande ljus i rummet *Om ni vill anteckna alltså*
Nej men det här med blogg är jag as dålig på om jag ska vara ärlig.
Bjuder även på 3 bilder från igår, och ja är mycket medveten om att ja visar magen.. jag är inte den smalaste.. inte den största.. men jag är jag och tycker alla ska vara stolta över sig själva. Och klart man kan förbättra om man vill. Och jag har växt upp och lärt mig att Jag är mig själv & acepterar någon inte de så är det deras problem :D Haha å stavat fel har ja säkert med nu ;)






Lööveee

I Morgon ska jag tävla med det bästa som finns på denna jord Min ponny Kiro <3 
Är bara en liten tävling men blir kul ändå. ska upp kl 8 till möran jippie!!..
Ska dock hoppa men får bli en dressyr bild..


Fuck off!

Min dag började jätte bra, var till stallet å fixade vid 8 i morse sedan åkte jag & mammsen in till stan och gjorde ärenden å åt god mat. Sedan skulle jag umgås med några med båda sket i mig och hörde inte av sig. Fuck falska vänner. Klarar mig bra utan dom faktiskt! ;D
Ni som är mina såkallade " vänner "  Ta åt er av denna bild.


Kan visa en av mina nya tavlor med lööööv it!


Drömmen..<3

När jag vaknade i morse ville jag Bara somna om för att kunna fortsätta den underbara drömmen jag hade, men nejnej.. ska upp till stallet nu. Detta var nog den bästa drömmen jag haft. Och jag tänker inte berätta den! ;D
Men det roliga med drömmar är att det kan göra hela ens dag, för man kanske fått träffa personer som man annars inte träffar eller någon man saknar osv osv.. så går man å tänker på det hela dagen!

Kan berätta kort om igår men var inte så intressant men åt mat med Emma, så solade vi, träffade en jag inte träffat på länge å sa hej. Och så sprang jag till stallet 4km, mockade åt 3 hästar och sedan var ute och red i ungefär 45min

Emma igår

En bild på mig, och mitt hår efter färgningen 


.

Ja igår kväll tog jag och Emma det bara lugnt, var några stycken som ville att vi skulle komma ut å prata lite & så men jag orkade verkligen inte haha.. Men vi ska va idag oxå så då ska vi iallafall vara sociala med dom. 
Sitter nu med lite mörkare röd i håret & har nyss ätit oxfilé så tror ja spricker.
Så fort jag sköljt ur så ska jag fixa mig så ska vi se till å hitta på något har vi tänkt. 



stan

Kom hem från stan för ett tag sedan, mamma var iväg på en grej så jag gick å kollade runt så länge och hittade en klänning jag bara SKA ha. Men hade inte med mig nog med pengar. Sedan köpte jag mer röd hårfärg för att få en mörkare röd (tror jag det blir iaf) Och så åkte jag och mamma iväg till sommarlagret å några andra ställen så fick med mig 3st tavlor hem. tack mamma! 
Får bli bild på dom när de kommer upp på väggen :D Föresten så HATAR jag vädret för jag måste iväg & rida.. men ska nog va med Bäste Emma Carlsson sen hon är efterlängtad! ska försöka få med henne till solariumet och Kanske bio? :) 
Bjuder på söta bilder på mig å Emma!



Tidsfördriv

Tidsfördriv.. (Och stal frågor från 2 andra bloggar)

Namn:
Sanne Eline Johansson

Ålder: 17

Längd: 1,65

Sko-storlek: 38/39

Född: Karlstad

Bor: Kil

Gör just nu: Sitter å fetar mig med godis å chips med Hampus

Vad är det första du gör när du vaknar? Kollar mobilen & Snoozar om ja har tid till de. 

Vill du ha barn i framtiden? Ja, 2st

Tycker du att du själv är snygg? Ja det händer ju, onödigt å gå runt å tycka man är ful hela tiden.

Har du ett rykte om dig? Haha har jag säkert bor ju i kil så?

Snusar eller röker du? Nej, men prövat snusat 

Har du piercingar eller tatueringar? Tungan, naveln, 5 i öronen 

Gillar du skolan? Skolan är as kul! förutom allt plugg då jag går NA


Vilken är din naturliga hårfärg?
Mörkbrun


Saknar du någon just nu?
Joda


Linkar du din mamma eller pappa?
Min pappa..


Hur lång är du?
165


Hur var du som barn?
Jaa var väl galen typ. hittade på massa hyss & roligheter


Är du i ett förhållande just nu?
Nej!


En bra blogg? http://scandalbeauties.com/bloggar/cathrine?


Senaste personer du fick sms av?
Victoria Lind


Hur många killar har sårat dig?
Ja på riktigt då ärre väl 1 som har de


Är du lycklig just nu?
Ja! :D

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Svartsjuk av mig Ibland, tidsoptemist, godisgris.


Vad är du rädd för:
Döden, Spindlar, bli sårad

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Min ärlighet

När skrattade du senast: Förut, åt hampus

Vem åkte du bil med sist: Oskar & Niklas

Vem åt du mat med sist: Familjen ( Mamma,Niklas,Oskar) hampus var å greja med bil.

Vem sov du hos sist: Hos Niklas,Hampus,Oskar

Vem sov hos dig sist: tror de va Hampus

Vad ville du, som liten bli när du blev stor:
Veterinär

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: 2, opererat in öronen, fått foten i kläm

Värsta smärtan du råkat ut för: När jag fick hästen över mig, och när jag blir sårad

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Min häst mina vänner och de stunder jag varit kär 

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Finns väl några saker men när någon ljugit, svikit, inte trott mig/litat på mig eller lyssnar på mig.

Har du någonsin sportat: Ja, fotboll, innebandy, karate, dans, rider

Någon du ser upp till: När jag träffar någon som jag märker står för den som den är.

Har du varit utomlands någon gång: Ja flera gånger

Vilken plats var finast: var nog paradis ön i Egypten

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej har ja väl inte, men alkohol är väl en drog?

Rökt: Nej aldrig! får en bil om jag inte gört

Snusat: Testat några gånger ja

Druckit: Ja

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Han ska stå för vad han tycker oavsett vad jag tycker, veta vad han vill, vara självsäker men inte för mycket, så ändå ödmjuk och romantisk. Han får inte vara för toffel han måste ju ändå vara manlig, Längre än mig, ingen bonnbränna ;) så ska han jobba med bilen (som han måste ha) på sommarn så får han ta av sig tröjan. brunt hår, bruna ögon, älska mig precis för den jag är.

Finaste komplimang du fått: vet inte men " Jag älskar dig precis för den du är"

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Tyvärr ja

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ja..

Har du någonsin fejkat en orgasm: Nää?

Hur många sex-partners har du haft: tror ärligt talat ingen bryr sig. Och skulle någon väldigt gärna vilja veta så kan den ju fråga mig, (:


Tack för att du finns!

Tänkte berätta att jag är otroligt glad över att jag hamnade i samma klass som denna filuren! Hon är så otroligt skön, glad å snäll. Och hon är en sån som förstår vad man pratar om å jag förstår henne och det är otroligt gött när man bor på Lillerud som vi båda gör. 
Hon tycker om samma stil och musik som jag å de gör ju att hon förstår likssom.
Ja hon är iallafall värd att nämnas en extra gång tycker ja, men kan lova att hon har sina stunder då jag funderar på vad hon tänker med egentligen.. men jag ska nog inte säga något. ;D
Här har ni några söta bilder på henne Vicoria Lind. var snäll å inte la ut de värsta iaf ;)








Tack för att du finns !

Början på lovet

Var ett tag sen nu men blev att ganska lyckat på elmia i fredags men var tyvärr väldigt kallt å dåligt väder. 
På lördagen åkte jag & 2 stycken till upp å red och på kvällen stod jag i grillen på killingen för Eddie Nillson spelade.
Snacka om att det var kallt å stå ute å jobba. Menmen igår åkte vi till väse (till vår familj) som har blivit. Och jag övningskörde hela vägen, haha fick lite klagomål över att de gick för sakta å de gick för fort..
Och när vi kom fram blev det grillar å sen över till deras kusiner å fira hon som fyllt år. Sedan blev det film med "bröderna" och deras kusin Rasmus. 
Idag ska vi iväg till deras andra kusin som fyller år å vira henne sen vet jag inte vad som händer. Händer Alltid något för mig, inte ofta det är lugnt i mitt liv inte haha :)





Elmia

Ja nu ärre för sent! har nyss sagt ja till Elmia i morgon, så nu kan jag inte ändra mig! 
Kommer skämmas ihjäl då mitt hår bokstavligen är ORANGE. Men men då får sig iallafall andra ett gott skratt.
Blir de inte roligt i möra så vette fan vad jag gör.. för dras endel pengar i morgon som jag hade behövt till mitt hår kan jag lova! 
Antar att jag skriver när jag är hemma från Elmia för vi åker väl tidigt i möra bitti :)

Vill gärna ha tillbaka detta håret TACKKKKK!!


lyckat eller misslyckat ..

Sitter nu med Färg i håret för att slippa vara gul som en kyckling.. kände att jag vill inte passa in riktigt såå mycket till påsk. Men jaa tror verkligen inte detta blir bra. men ska gå och skölja ur nu så får vi se! Önska mig lycka till! :D
Kände mig så här ungefär.. 


Firande på Lillerud

Visar gårdagen i bilder, då vi grillade käkade godis och åt tårta som Agnes hade gjort till Tilde för att hon fyllde år.





Har ingen aning om varför det var 3 ljus men ;)

.

Ja om jag ska vara som alla andra bloggare så kan ja ju visa hur jag sett ut idag en helt vanlig skoldag.
Inge smink, inte fixat håret, nagelack som håller på att gå bort. Eh ja som sagt man behöver inte tänka så mycket på hur man ser ut här på lillerud vilket är as gött. Visst vill man ragga på pöjkera som finns här så får man väl piffa upp sig lite.. eller nej det behövs nog inte det heller. Men jag bryr mig inte ett piss om vad de tycker om mig för ingen av dom faller MIG i smaken :D 


sorry

Ja nu kommer det 3 inlägg på raken men kan ju meddela att jag kan inte se komentarerna när jag går in på "komentarer" såå får väl svara på de enstaka någon dag här haha ..

Varning!

Åh trött jag blir.. bloggen Bara krånglar ju eller så ärre ja som inte fattar något, men det blir ju inget tema?! 
Jag får hoppas jag får hjälp av någon som kan snart. För nu ärre ju lov å man vet aldrig vad som händer, då ärre ju kul om det funkar. För när jag går in å kollar bloggen är det bara vitt å inget tema?  

Ah juste glömde visa er bilder från när vi kollade igenom griskultingarna..
Varning äckliga bilder..


Lovisa & sofie & en ganska så död gris..

Lov!

Nu städas det för fullt på Marviken inför lovet i möra! Mitt lov börjar förhoppningsvis med Elmia på fredag hade velat åka på lördag men då jobbar jag med min söta kusin Ida som jag står bredvid på bilden! 
Och har även tänkt att färga mitt hår mörkt eller rött, för misslyckades ganska så stort med att få mitt hår blont så har ungefär 3 olika färger i hövvet just nu! 
Nej nu ska ja fortsätta städa har mycket att fixa, Städa rum, städa dusch, städa stallet, fira Tilde som fyller år idag, så blir nog att grilla ikväll & så. Grattis till henne, Och Grattis till Erica som oxå fyller år idag! 


Jag & Kusin Ida

Grattis Tilde jag hoppas du bjöd på den bilden ;)

Grattis Erica!  döda mig inte för bilden tack..

RSS 2.0